Business Inspiration

Inspiratie opent nieuwe deuren, doorbreekt patronen en geeft energie. Kortom, iets om je goed bij te voelen! Een inspiratiesessie is waardevol voor innovatie, groei en visievorming.

Hoe?

Op basis van specifiek gekozen doelen gaan we aan de gang in een Business Inspiration. Een inspiratiesessie wordt begeleid en gefaciliteerd zodat je je volledig kunt concentreren op inspiratie krijgen en het omzetten ervan naar een stappenplan.

 

Business Refresher

Even op afstand naar je business of medewerkers kijken helpt om nieuwe inzichten te krijgen. Een business of afdeling runnen, een team leiden vraagt om regelmatige bezinning en ook om tussentijdse aanpassingen in werkwijze, processen en menselijke aanpak.

Een Business Refresher helpt individuen, teams en organisaties op persoonlijk vlak en business-wise bewust te maken van kwaliteiten en andere positieve bronnen.

Hoe?

Een Business Refresher wordt verzorgd door een veelzijdige coach. Jij wordt gemotiveerd, gestimuleerd en geënthousiasmeerd. Hierbij krijg je inzichten en kom je tot praktische oplossingen.

Neem vrijblijvend contact op om af te stemmen waarmee wij kunnen helpen.