Act2support is een initiatief van Helen-Rose Joon. Het is onze missie om onze maatschappij een stukje mooier te maken en daarmee waarde te brengen. Waarde brengen zowel op persoonlijk als op organisatieniveau.
Wij werken vanuit de kernwaarden authenticiteit, vertrouwen, verbinding, creativiteit en inspiratie. Ons motto is ‘maak de wereld een stukje mooier dan dat je ‘m aantreft’. Want hoe waardevol is het om met elkaar de wereld mooier te maken?

Ontwikkeling, verbinding en uitvoering

Met Act2support kun je je als individu of team ontwikkelen. Met de pijlers verbinding, uitstraling en energie creeërt Act2support initiatieven op het gebied van Customer Relations.

Hoe Act2support werkt…


Authentiek en in verbinding
Waar het werkelijk om gaat
Eerlijk in feedback
Waardevol in inspiratie
Kunstenaar van het leven
Leren van wat er is
Focus op waar naartoe

Leiderschapsontwikkeling
Met inzichten in het nu naar verwoorden en verbeelden van wensen en doelen in de toekomst. Leiderschap duidelijk hebben met de focus op korte en lange termijn.

Visie en doelen
Verwoord jouw visie en doelen op een actieve en inspirerende manier met de Visieworkshops van Act2support.

Presentatie op organisatie- en persoonlijk niveau
Wat is er nodig voor een pure, authentieke en duurzame presentatie van jou of je organisatie? Hoe zorg jij voor een presentatie die in balans is? In balans door gelijk verdeelde aandacht te geven aan de verschillende aspecten van presenteren. Wat wordt door jouw presentatie gezien en gehoord? Wat is daarbij de verbindende en de fascinerende factor?

Organisatie evenementen en educatieve programma’s
Heb je een speciale gelegenheid zoals een jubileum, een feest of groter evenement? Act2support helpt graag om jouw gelegenheid speciaal te maken. Neem vrijblijvend  contact met ons op!

Ondersteuning van Act2support is een inspirator voor velen. Door met iemand van Act2support in gesprek te gaan, krijg je inzichten en ontdek je mogelijkheden. Wil jij meer uit jezelf en uit je business halen? Wil je je fysieke bedrijfsruimte opschonen of meer overzicht creëren? Of heb je iets te vieren en wil je de organisatie uit handen geven? Laat het ons weten!